Formular cerere oferta

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

AVEM CONTRACT CU CNAS BRASOV

Neurologie

Cornea Vlad
Medic specialist neurologie
Radu Vasile
Medic primar neurologie

Bolile neurologice si afectiunile sistemului nervos (central si periferic) sunt mai usor de tratat daca sunt depistate in faza incipienta. In cadrul clinicii New Line din Brasov efectuam consultatii de neurologie cat si investigatii electrofiziologice complexe: neurofeedback, electroencefalograma, monitorizare video EEG si alte investigatii in scopul unui diagnostic precis. Epilepsie, boli degenerative, boli demielinizante, tumori, hernii de disc, vertijuri si alte afectiuni sunt ameliorate sau tratate in cadrul clinicii noastre.

Neurofeedback

Electriencefalograma - EEG

Caracteristici:

In prezent, eficienta terapiei cu metode de feedback biologic este dincolo de orice indoiala. Dezvoltarea abilitatilor de autocontrol permite oamenilor sa foloseasca eficient rezervele organismului, sa scape de simptomele tulburatoare fara nicio asistenta si sa imbunatateasca semnificativ calitatea vietii.
Neuron-Spectrum-BFB include software special si setul de accesorii pentru a asigura toate tipurile posibile de antrenamente de neurofeedback si biofeedback: folosind parametrii EEG, HR, EMG, rata respiratorie, GSR, SpO2, temperatura.

Software-ul este compatibil cu toate sistemele EEG Neurosoft:

Puteti utiliza software si echipamente Neuron-Spectrum-BFB cu toate dispozitivele Neurosoft EEG. In afara de aceasta, puteti alege intotdeauna setul de accesorii in functie de tipul de antrenament pe care doriti sa il aranjati. Suntem intotdeauna gata sa personalizam setul de livrare pentru dvs. si sa raspundem nevoilor dvs. exacte!

Continut interactiv extins pentru biofeedback:

Software-ul Neuron-Spectrum-BFB are protocoale integrate de formare in care semnalul fiziologic obtinut poate fi asociat cu imaginile, fotografiile, filmele, jocurile si muzica. Specialistul poate alege dintre varietatea optiunilor oferite sau chiar sa-l foloseasca pe unul propriu. Biofeedback - antrenamente cu HR, EMG, ritm respirator, GSR, SpO2, temperatura.

Neurofeedback instruiri care utilizeaza parametrii EEG:

Antrenamentul standard Alpha-theta si pregatirea beta sunt implementate in software-ul Neuron-Spectrum-BFB, dar puteti crea intotdeauna programul individual de antrenament pentru fiecare pacient. Nu limitam numarul de canale EEG - puteti efectua antrenamentul folosind pana la 21 de canale EEG.

Profil individual de instruire pentru fiecare pacient:

Creati un profil de antrenament individual utilizand parametrii ritmului respirator, ritmului cardiac, amplitudinii semnalului EMG, raspunsului galvanic al pielii sau temperaturii. Puteti, de asemenea, sa amestecati acesti parametri cu parametrii EEG in sesiunea de antrenament, sa ii urmariti in timp real si sa-i ajustati din mers, fara a intrerupe sesiunea.
La finalizarea sesiunii de instruire, software-ul genereaza raportul de instruire care poate fi revizuit simultan cu derivatiile EEG. Raportul poate fi editat, tiparit si salvat in baza de date.
Toate sesiunile de antrenament ale pacientului pot fi stocate in baza de date. In timpul urmarilor, puteti gasi cu usurinta cardul de pacient necesar, examinati istoricul sesiunii de antrenament si analizati eficienta antrenamentului.
Personalizarea profilului de instruire al pacientului permite efectuarea sesiunii de antrenament in modul semi-automat.

Decontat de CNAS

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.