Formular cerere oferta

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

AVEM CONTRACT CU CNAS BRASOV

Despre clinica

Din 2011 oferim servicii medicale de calitate si tratamente de incredere tuturor celor care trec pragul clinicii medicale New Line din Brasov. Profesionisti si pasionati de gasirea celor mai bune solutii pentru sanatatea pacientilor nostri, am atras o echipa medicala cu calificari inalte si experienta clinica in toate domeniile medicale in care activam: psihiatrie, neurologie, psihologie, si medicina interna.

Pentru fiecare pacient, in urma unor investigatii precise, concepem un plan de tratament unic, individual. Credem in preventie si in diagnosticarea bolilor in stadii incipiente. Tocmai de aceea va indemnam sa va verificati starea de sanatate mai des. In acest sens, colaboram cu CAS si oferim servicii medicale pentru o gama variata de afectiuni.

Totodata, investim in aparatura si tehnologie medicala de ultima generatie pentru a oferi conditii sigure si moderne tuturor pacientilor nostri, indiferent de varsta. Continuam sa oferim solutii pentru o viata mai sanatoasa, mai frumoasa.

Te asteptam la clinica noastra

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.