Estetica - peeling facial, injectii botox, epilaer laser Brasov
Endermologie
Endermologie Este cel mai nou tratament anticelulitic şi cu rezultate incontestabile într-un timp relativ scurt. Ajută la recuperarea totală în primele stadii ale celulitei, sau se poate combina cu alte proceduri în caz de celulită mai avansată. Se pot efectua: tratamente anticelulitice, tratamente pentru piele lăsată, programe post-natal. Componenta medicală a aparatului poate trata singură sau în combinaţie cu alte proceduri: cura cicatricilor (post chirurgie, post-arsură, post-acnee), entorse, tendinţe, dureri musculare, dureri lombare, "febra musculară", ajută la menţinerea în formă bună a sportivilor prin programe speciale, oferă şi un program de relaxare.

Există o multitudine de studii clinice efectuate în USA (UCLS, Vanderbilt University, etc) precum şi în multe universităţi europene care atestă eficienţa Endermologiei şi a Cellu M6. Pentru mai multe informaţii cu privire la aceste studii, vă rugăm să vizitaţi site-ul LPG. Aceste studii au permis de altfel producătorului LPG să obţină autorizarea FDA pentru reducerea temporară a celulitei - singurul aparat din lume care are această certificare.

Practica a demonstrat că rezultatele optime se obţin cu 3 tratamente pe săptămână. Sunt necesare 14-20 şedinţe, dar primele rezultate obiective încep să se vadă după 6-8 şedinţe. După obţinerea rezultatului dorit, sunt necesare tratamente de întreţinere, unul sau două pe lună, toată viaţa.
Tratamentul efectiv durează 35 minute.
Slăbire


Slăbire - remodelare
 • se realizează prin electrostimulare/electrolipoliză
 • se poate slăbi din orice parte a corpului sau generalizat: bărbie dublă, faţă, fese, abdomen, şolduri, coapse, gambe, braţe, etc.
Tratamentele sunt sigure, neinvazive, relaxante.Mezoterapie
Mezoterapia în scop estetic, constă în introducerea intradermica de substanţe cu acţiune lipolitică, tonifiantă, de stimulare a circulaţiei locale etc. Se foloseşte pentru adipozitate localizată, celulită (abdomen, şolduri, fese, coapse, gambe, braţe, bărbie), pentru biorevitalizarea feţei (reîntinerire), prevenirea şi contra căderii părului. Şedinţele se fac săptămânal.

Mezoterapie anticelulitică este o tehnică chirurgicală modernă, care reuşeşte să elimine depunerile de ţesut adipos, iar cel mai important lucru este faptul că luptă cu celulita. Mezoterapia este din ce în ce mai des folosită de persoanele care doresc o alternativă la liposucţie, efectele mezoterapiei fiind asemănătoare. Procedura reuşeşte să îndepărteze grăsimea din zonele cu probleme, "topind" practic depunerile nedorite. După cum se ştie, celulita apare ca urmare a acumulării de ţesut adipos şi apă. Prin intensificarea drenajului limfatic, celulita este combătută, iar aspectul de coajă de potocală este redus cu până la 90%. Tratamentul presupune injectarea unui amestec de substanţe: minerale, enzime, vitamine, cu ajutorul unui dispozitiv prevăzut cu ace fine. Şedinţa durează cca 10 minute, făcându-se 3-4 intervenţii pe săptămână pe o durată de 4 până la 8 săptămâni. Pentru menţinerea rezultatului e bine să faceţi mişcare şi să adoptaţi un regim alimentar sănătos.

Tratamentul alopeciei (căderii părului) prin mezoterapie se poate efectua atât la femei cât şi la bărbaţi. În funcţie de motivul căderii părului şi de sexul pacientului sunt folosite substanţe care produc vasodilataţie la nivelul foliculilor piloşi, care hrănesc firul de păr sau care blochează activitatea 5a reductazei - enzima implicată în alopecia androgenica (alopecia la bărbaţi sau la femeile cu secreţie crescută de testosteron). Iniţial sunt necesare 4-6 tratamente la interval de 2 săptămâni după care se efectuează un tratament pe lună pentru întreţinere. Efectele sunt foarte bune atât timp cât se face tratamentul de întreţinere. La oprirea acestuia, nefiind eliminate cauzele care determină căderea părului, aceasta reapare progresiv.
Mezolifting


Mezolifting - Antiageing

Îmbătrânirea pielii feţei, gâtului şi a decolteului se manifestă iniţial prin apariţia unor riduri fine şi prin scăderea uşoară a tonicităţii pielii.

Evoluţia în timp este către o accentuare a acestor riduri cu scăderea tonusului tegumentar şi apariţia progresivă a excesului de piele. Pentru tratarea şi încetinirea acestui fenomen este utilizată tehnica mezoliftului–reîntinerire facială nechirurgicală, care presupune microinjectarea unui amestec de produse naturale care stimulează regenerarea tegumentară din profunzime către suprafaţă.

Tratamentul este individualizat, protocolul terapeutic stabilindu-se în urma unei consultaţii. În medie, tratamentul iniţial presupune o şedinţă pe săptămână timp de o lună şi jumatate până la două luni. Ulterior, tratamentul de întreţinere este de o şedinţă la 2-3 luni.

Efectul final este de revitalizare a tegumentului cu o considerabilă refacere a tonusului şi atenuare a ridurilor.Rezultate


Vârsta: 25 ani

eMatrix 3 şedinţe la 6 săptămâni
Bărbie dublă: 24 de şedinţe
Laser vascular: 3 tratamente la 6 săptămâni
Laser epilare: 6 şedinţe, primele 4 la interval de 1 lună, apoi la 2 luni.
Ematrix
Ematrix
Umplere riduri
Umplere riduri
Umplere riduri
Umplere riduri
Umplere riduri
Vârsta: 41 ani

6 săptămâni slăbire cu drenaj (prin refuzul efectuării şedinţelor de tonifiere apare aspectul de piele "lăsată")
Vârsta: 33 ani

5 luni tratament de slăbire abdomen coapse şi drenaj limfatic
2 luni tonifiere abdomen coapse
8 şedinţe mezoterapie abdomen şi coapse
Vârsta: 36 ani

2 luni slăbire şi tonifiere
1 lună celluM6 abdomen şi coapse
4 şedinţe mezoterapie coapse şi fese
Vârsta: 49 ani

6 săptămâni slăbire cu tonifiere şi drenaj
Vârsta: 34 ani

2 luni slăbire cu drenaj
3 şedinţe mezoterapie coapse
Vârsta: 27 ani

6 săptămâni slăbire abdomen şi coapse cu tonifiere
Vârsta: 37 ani

4 săptămâni slăbire abdomen şi tonifiere
2 şedinţe mezoterapie zona şoldurilor
Epilare


Epilare definitivă cu laser: se efectuează cu laser diodă de mare putere având la bază fotodermoliza înalt selectivă. Aparatul este produs de Asclepion MeDioStar Germania, corespunde cu German Medical Product Act şi cu normele C.E., este aprobat de Food and Drugs Association.

Numărul de şedinţe (minim 5-7) pentru un rezultat bun este condiţionat de: tipul de ten, culoarea părului, status hormonal, boli asociate. Nu se obţin rezultate pe firul de păr alb.

 

Laser vascular


Este metoda laser de tratament al vaselor vizibile, dilataţiilor capilare, vaselor sparte, hemangioamelor sau modificărilor de culoare ale pielii.
În unele cazuri sunt necesare tratamente repetate, în funcţie de răspunsul individual. De accea, câteva tratamente spaţiate la 4 săptămâni vor aduce rezultatul dorit. Rezultatele pot fi evaluate numai la câteva săptămâni după tratament.
Energia undelor laser este capabilă să penetreze în ţesuturile mai profunde, producând coagularea selectivă a sângelui din vase, care va fi ulterior absorbit, fără a afecta straturile superficiale ale pielii. Vasele pot dispărea, se pot închide sau deschide la culoare, pot deveni mai elevate la nivelul pielii sau pur şi simplu pot rămâne la fel, fără niciun fel de modificare a aspectului. Pulsul laser traversează pielea spre ţinta proprie: hemoglobina din vasele de sânge, pe care le închide şi le elimină.
În acest caz, ele, închise fiind, vor dispărea în timp, prin resorbţia sângelui. Aceste multiple modificări care survin ca urmare a tratamentului cu laser depind de adâncimea la care sunt situate vasele de sânge, de diametrul şi gradul de oxigenare a sângelui din lumenul lor.
Tratamentul se pretează excelent leziunilor vasculare ale feţei, dar şi corpului şi mai ales dilataţiilor vasculare de la nivelul membrelor sub 2 mm – deci nu a varicelor. Laserul produce coagulare la nivelul vaselor sanguine care colabează. Sunt necesare 1-2 tratamente în funcţie de calibrul vaselor şi profunzimea lor la nivelul tegumentului.


 

Filler


Fillere (umplere riduri, mărire buze, corectare cicatrici)
Rolul produsului este acela de a înlocui volumul pierdut cu vârsta, de a corecta schimbările statice din piele, de a umple ridurile profunde şi superficiale, fiind destinat pielii lăsate şi care şi-a pierdut suportul facial. Injectat în derm, produsul repară deficitul de acid din piele, datorită concentraţiei sale mari în această substanţă.

Acidul hialuronic este o substanţă proprie organismului uman. Fillerul injectabil este obţinut în laborator, este biodegradabil şi se prezintă sub forma de gel clar, transparent. Gelul este injectat cu un ac fin, în cantităţi mici, sub rid ameliorând aspectul acestuia.

Poate fi folosit pentru riduri/şanţuri, augmentarea buzelor, corecţia contururilor faciale. Cele mai comune regiuni tratate sunt ridurile glabelare (dintre sprâncene), şanţurile nazolabiale şi buzele. Ridurile foarte superficiale sau foarte profunde pot fi dificil de tratat.

Tratamentul este simplu şi rapid efectul fiind vizibil instantaneu. La cerere se poate efectua sub anestezie. Nu este necesară testarea prealabilă. În general tratamentul durează 30 minute, dar depinde de corecţia pe care o doriţi.
Rezultatele obţinute sunt îndelungate, dar nu permanente. Durata efectului are variaţii individuale şi depinde de mulţi factori (vârsta, tipul de piele, locul injectării, stilul de viaţă, activitatea musculară, tehnica folosită). În general, aspectul se menţine aproximativ un an pentru riduri şi 6 luni – un an pentru buze.Peeling


Peeling pentru faţă: TCA (acid triclor acetic), acid glicolic, azelaic, mandelic, Rose de Mer. Pentru probleme deosebite ale tenului (pete pigmentare de diferite cauze, tenuri mature, comedonice, cicatrici post-acnee, acnee, pori dilataţi, ten foarte ridat, piele îmbătrânită, etc).

Peeling pentru corp: acid glicolic, TCA. Pentru cicatrici, vergeturi, pete pigmentare.

Dermato cosmetică: se pot efectua tratamente clasice de întreţinere, sau tratamente speciale, profesionale, dermato cosmetice, pentru diferite afecţiuni ale tenului (şi decolteului): acnee, ten gras, ten uscat, ten pătat, etc.Ematrix


eMatrix este prima tehnologie de radiofrecvenţă fracţională din lume care a primit aprobarea FDA şi Marca CE.

Radiofrecvenţa Fracţională este o combinaţie între două tehnologii deja consacrate pe piaţa medical-estetică şi anume: radiofrecvenţa şi laserul fracţional care şi-au dovedit de-a lungul timpul eficienţa şi rezultate foarte bune în tratarea problemelor estetice.

Avantajele acestei tehnologii sunt: realizarea tratamentelor indiferent de anotimp sau culoarea pielii şi o perioadă de recuperare mult mai mică decât a celorlalte tehnologii asemănătoare.

Sistemul eMatrix performează tratamente de la non-ablative la ablative de întinerire şi regenerare a pielii în funcţie de programul selectat.

Tratamentul performat cu sistemul eMatrix are rezultate vizibile ducând la îmbunătăţirea stării ţesutului încă de la prima şedinţă de tratament şi reducând considerabil vergeturile, ridurile profunde, pielea lăsată, cicatricile de acnee şi alte imprefecţiuni ale pielii.

Sistemul eMatrix, cu tratamentul unic de la Syneron Sublative Rejuvenation, depăşeşte metodele fracţionale de restructurare a pielii. Sublative Rejuvenation este un tratament fără laser şi nebazat pe lumină care utilizează sublaţia RF - tehnologia cu radiofrecvenţă bipolară fracţionată - pentru a plasa energia termică eficient în dermă unde poate produce un impact dermic semnificativ cu efecte de disrupţie minimă a epidermei. Aceste rezultate au fost testate în cadrul unor teste clinice realizate de medici esteticieni importanţi.

Tratamentul de reîntinerire sublative poate conduce la îmbunătăţiri în ceea ce priveşte:
 • Ridurile
 • Cicatricele
 • Cicatricele rămase în urma acneei
 • Neregulile de textură
 • Culoarea
 • Leziunile superficiale ale pielii
 • Vergeturi
Caracteristici eMatrix:
 • Aplicatorul ergonomic este uşor de manevrat
 • Tratamente rapide: de regulă, între 10 şi 20 de minute, în funcţie de suprafaţa tratată
 • Timp de nefuncţionare minim astfel încât pacienţii să îşi poată relua rapid activităţile normale
 • Protocol de tratament scurt: 3 tratamente, la intervale de 4-6 săptămâni
 • Siguranţă pentru toate tipurile de piele
SelectPulse asigură versatilitate. Funcţia SelectPulse include trei programe de Reîntinerire sublative care permit particularizarea tratamentului pentru fiecare pacient prin ajustarea adâncimii şi intensităţii de încălzire dermică.
 • Programul A - Impact de mică adâncime: Ablaţie, încălzire dermică şi restructurarea uşoară a pielii - pentru ameliorarea culorii şi texturii generale a pielii.
 • Programul B - Impact mediu: Ablaţie, încălzire dermică şi restructurarea moderată a pielii - pentru corecţia culorii şi neregulilor de textură.
 • Programul C - Impactul de cea mai mare profunzime: Ablaţie şi restructurare a pielii intense.
Botox


Botoxul cosmetic este o toxină botulinică produsă de bacteria Clostridium botulinum. Este purificat şi moderat ca să poată fi folosit în siguranţă în procedurile de înfrumuseţare. Botulina reduce acţiunea muşchilor frunţii care cauzează apariţia liniilor dintre sprancene. Botoxul cosmetic în sine este o procedura uşoară administrată de către un doctor. Ridurile dintre sprăncene sunt reduse în totalitate sau eliminate aproape în totalitate pentru o anumită perioadă de timp ca rezultat al acestui tratament. Nu este o procedură chirurgicală şi persoanele între 18 şi 65 de ani sunt eligibile la acesta, iar tratamentul cu botox este sigur şi fără efecte secundare.

Tratamentul cu Botox cosmetic durează cam 10-15 minute. În acest timp se fac câteva mici injecţii pe frunte sau în zona în care există riduri şi procedura ia sfârşit. Veţi observa rezultate vizibile după câteva zile de la tratament. Liniile dintre sprâncene ar trebui fie să dispară complet sau măcar ar trebui să fie estompate, iar pielea să fie întinsă şi fermă.

Rezultatele injecţiilor cu botox durează până la patru luni după procedura cu botoxul cosmetic. Acestea pot varia de la persoană la persoană, în funcţie de tipurile şi mărimea ridurilor, de sănătatea şi fermitatea pielii. După o perioadă, tratamentul cu botox trebuie reluat, efectul tratamentului durează mai mult de fiecare dată, iar rezultatele sunt tot mai bune. Tratamentul cu Botox este folosit în special pentru a estompa şi elimina ridurile de la ochi, ridurile de pe frunte.Tonifiere


Tonifiere: aparatura folosită asigură o tonifiere optimă în doar câteva şedinţe. Se pot tonifia cu înaltă selectivitate toate grupele musculare (faţă, gât, picioare, abdomen, fese).

O şedinţă de tonifiere reprezintă echivalentul a 20 de şedinţe de fitness.

Lifting: nechirurgical, neinvaziv, se face prin tonifierea grupelor de muşchi aferenţi zonei de lucru. Se poate realiza pe porţiuni mici – regiunea ochilor, pomeţi, gât, în jurul gurii, sau pe porţiuni mari – coapse, genunchi, fese, abdomen, coapse.

Este vizibil după prima aplicaţie.
 

Drenaj


Drenajul corporal: limfatic sau venos în funcţie de necesităţi şi particularităţi, este un tratament esenţial în aplicaţiile anticelulitice precum şi în tratamentele de slăbire.

Drenajul feţei: se poate efectua singur sau auxiliar tratamentelor cosmetice clasice sau estetice. În funcţie de particularităţi, se poate lucra pentru: ten uscat, ten ridat, îmbătrânit, ten cuperotic, ten gras, acnee, aspect "buhăit" al feţei, ten pătat, etc.


 

Preturi

 

Endermologie celluM6 estetică
Tratament complet (coapse, fese, gambe, spate braţe) 320 euro/12 şedinţe
Tratament localizat coapse, fese 270 euro/12 şedinţe
Tratament localizat abdomen 150 euro/12 şedinţe
Tratament fără abonament complet 30 euro
Tratament fără abonament coapse, fese 24 euro
Tratament fără abonament abdomen 13 euro
Tratament piele lăsată abdomen 80 euro/12 şedinţe
Tratament piele lăsată braţe 50 euro/12 şedinţe
Tratament piele lăsată coapse anterior şi posterior 180 euro/12 şedinţe
Tratament piele lăsată fese 100 euro/12 şedinţe

 

Endermologie medicală
Cicatrici post arsuri, cicatrici cusute/necusute, inflamatorii/noninflamatorii (în funcţie de mărime) 50-100 euro/10 şedinţe
Algii (dureri lombare, cervicale, postentorse, rupturi musculare, tendinite) 100 euro/10 şedinţe

 

Mezoterapie
Anticelulită/grăsime localizată 1 zonă 280 ron/şedinţă
Anticelulită/grăsime localizată 2 zone 350 ron/şedinţă
Anticelulită/grăsime localizată forte 1 zonă 340 ron/şedinţă
Anticelulită/grăsime localizată forte 2 zone 440 ron/şedinţă
Tratament micşorare gambe 180 ron/şedinţă
Mezolifting faţă (cocktail 55 substanţe) 280 ron/şedinţă
Mezolifting gât şi decolteu (cocktail 55 substanţe) 280 ron/şedinţă
Mezoterapie Pdrn faţă 200 ron/şedinţă
Mezoterapie Pdrn Pdrn gât şi decolteu 240 ron/şedinţă
Mezoterapie teosyal revital faţă/gât/decolteu 480 ron/şedinţă
Testare alergii 30 ron/şedinţă
Biorevitalizare faţă/sâni/coapse/braţe 80 ron/1 ml/şedinţă
Mezoterapie contra căderii părului 280 ron/şedinţă
Mezoterapie anticearcăne 280 ron/şedinţă

 

Fillere
În funcţie de cantitatea necesară 150-420 euro
Augmentare (mărire) buze 280-350 euro
Volum (obraji, pomeţi, suborbital) 280-500 euro

 

Laser vascular 10 euro/centimetru pătrat

 

Laser epilare
Mustaţă 35 euro/trecere
Bărbie 35 euro/trecere
Gât 50 euro/trecere
Pomeţi 40 euro/trecere
Perciuni 50 euro/trecere
Obraji 50 euro/trecere
Sprâncene 30 euro/trecere
Între sprâncene 15 euro/trecere
Frunte 40 euro/trecere
Umeri 100 euro/trecere
Gambe 150 euro/trecere
Picioare lung 250 euro/trecere
Inghinal normal 70 euro/trecere
Inghinal decoltat 140 euro/trecere
Inghinal total 180 euro/trecere
Nas 10 euro/trecere
Posterior palmă/talpă 30 euro/trecere
Degete 30 euro/trecere
Spate 250 euro/trecere
Axilă 70 euro/trecere
Sâni 60 euro/trecere
Intre sâni 40 euro/trecere
Linia albă (pubis - buric) 50 euro/trecere
Abdomen 100 euro/trecere
Fese 100 euro/trecere
Între fese 60 euro/trecere
Braţe scurt 100 euro/trecere
Braţe lung 150 euro/trecere
Buza inferioară 15 euro/trecere
Ceafă 60 euro/trecere

La 2 zone de tratament 15% reducere, la 3 zone de tratament 20% reducere.

 

Ematrix
Tratament frunte, contur ochi, şanţuri nazolabiale 150 euro
Tratament facial complet 280 euro
Tratament facial complet, gât, decolteu 380 euro
Cicatrici, vergeturi, piele lăsată 3 euro/impuls

 

Peelinguri
Acizii fructe (AHA – mandelic, glicolic, azaleic, etc) - include tratamentul post peel cu fibre de mătase SILK 200 ron/şedinţă
TCA (peeling chimic cu acid tricloracetic diferite concentraţii) de la 400 ron

 

Botox
În funcţie de cantitate de la 230 euro

 

Preţuri tratamente corporale
12 tratamente slăbire (schemă complexă: faţă spate)
12 tratamente drenaj limfatic
total: 24 tratamente
180 euro
12 tratamente slăbire (abdomen)
12 tratamente drenaj limfatic
total: 24 tratamente
120 euro
12 tratamente lifting coapse anterior
12 tratamente lifting coapse posterior
12 tratamente tonifiere abdomen
total: 36 tratamente
150 euro
10 tratamente lifting facial
5 tratamente drenaj facial (riduri)
5 tratamente cromoterapie (riduri)
total: 20 tratamente faciale
140 euro
12 tratamente slăbire (schemă complexă)
12 tratamente drenaj limfatic
12 tratamente bărbie dublă
5 tratamente drenaj facial bărbie dublă
total: 41 tratamente
285 euro
12 tratamente slăbire (schemă complexă)
12 tratamente drenaj limfatic
12 tratamente tonifiere abdomen
12 tratamente lifting coapse anterior (sau posterior)
total: 48 tratamente
265 euro
12 tratamente slăbire (schemă complexă)
12 drenaj limfatic
12 tratamente tonifiere coapse anterior (sau posterior)
total: 36 tratamente
250 euro

 

Preţuri tratamente individuale
Slăbire abdomen 24 ron
Slăbire abdomen şi coapse 30 ron
Slăbire abdomen coapse complex 43 ron
Slăbire bărbie dublă 35 ron
Drenaj corp 28 ron
Drenaj faţă 34 ron
Tonifiere abdomen 15 ron
Tonifiere coapse anterior sau posterior 30 ron
Tonifiere fese 30 ron
Tonifiere sâni 38 ron
Tonifiere braţe sau gambe 10 ron
Lifting facial 40 ron
Cromoterapie anticelulită coapse anterior/posterior (40') 15 ron
Cromoterapie faţă 20 ron